geschiedenis

Als klein jongetje lagen mijn interesses al bij ontwerpen, natuur en techniek. Ik wilde uitvinder, architect of boswachter worden. De keuze daarin heb ik nooit kunnen maken.
Ik heb na mijn havo een aantal jaar Tuin- & Landschapsinrichting en Bos-& Natuurbeheer gestudeerd. Om meer mijn creatieve ei kwijt te kunnen heb ik ook nog architectonische vormgeving gestudeerd op de kunstakademie in Enschede.

Ik heb vervolgens met een avondopleiding mijn diploma meubelmaken gehaald, om als scheepsinterieurbouwer te gaan werken op een gerenomeerde jachtwerf, die bekend staat om z’n kwaliteit en hoge afwerkingsniveau. Ik heb daar enorm veel geleerd in verschillende disciplines van de jachtbouw. Van het ambachtelijke handwerk tot de modernste machines in de fijne houtbewerking, maar ook over mogelijkheden wat betreft materiaal/grondstoffen. Ik heb inmiddels voldoende kennis over een breed spectrum aan materiaalmogelijkheden en technieken om op een vrije manier, en toch direct technisch uitvoerbaar te kunnen ontwerpen.

Het geeft mij als meubelmaker buitengewoon veel voldoening mensen blij te maken door iets te creeren waar je zelf volledig achter staat.