WERKWIJZE EN KOSTEN

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

 

Ontwerpfase
U kunt telefonisch of per email contact opnemen en geeft hierbij uw wensen aan. Ik  zal telefonisch met u bespreken wat de mogelijkheden zijn rondom ontwerp en uitvoering en een aantal voorstellen doen. Tijdens dit gesprek wordt er een globaal beeld gegeven van de kosten. Dit is uiteraard erg afhankelijk van de materiaalkeuze, de grootte van het meubel, de afwerkingswensen en de details van het te ontwerpen/ te maken meubel.

Samen met u wordt bekeken of het handig is om een afspraak te plannen in de werkplaats of bij u thuis om een goed beeld van de woonwensen te krijgen, de maatvoering en ontwerpmogelijkheden.

Voor een afspraak bij u thuis met daarbij 2 ontwerp rondes en het maken van een offerte wordt 80 euro excl. BTW gerekend. Deze kosten zullen van de totaalprijs worden afgetrokken bij het definitief doorgaan van de opdracht.

Voor een afspraak in de werkplaats worden geen kosten gerekend. Echter volgt er vanuit dit bezoek een vraag voor ontwerp en offerte dan zal hier 60 euro excl. BTW voor worden gerekend. Het ontwerp wordt 2x aangepast indien nodig. Hierbij geldt ook dat wanneer de opdracht doorgaat, deze kosten in mindering worden gebracht.

Uitvoerfase van de opdracht
Samen met u wordt een planning gemaakt. Materialen die nodig zijn worden besteld. Voor de aanschaf van het materiaal wordt een aanbetaling gevraagd van de definitieve prijs. Dit ligt meestal rond de 50%.

Ik maak de houten onderdelen helemaal zelf van een meubel. Wanneer er ook gewerkt wordt met andere materialen (zoals RVS) wordt dit uitbesteed aan andere proffesionals. Ook bijv. spuitwerk wordt uitbesteed. Er zijn goede contact met diverse bedrijven die dit bieden.

Na het plaatsen van het meubel ontvangt u de definitieve factuur.